Fransar och bryn

Lashlift
ca 60 min
Inklusive färgning av fransarna. Med LashLift permanentar de naturliga fransarna. Lashlift håller så länge själva fransen är kvar. Beroende på den egna växtcykeln håller Lashlift i ca 8-12 veckor. Återbesök görs oftast mellan 6-8 veckor för att bibehålla fint resultat. Efter behandlingen ska du, första 24h, tänka på att ej ha produkter på fransarna, gnugga hårt eller basta.

Browlift
ca 60 min
Inklusive färg & form av bryn. Med Browlift formar man om brynets strån. Detta gör att man kan forma brynen enkelt och få alla strån att ligga som man vill. Efter behandlingen, de första 24h, behöver du tänka på att inte ha på produkter på brynen, gnugga hårt eller basta. Färgen på brynen avtar ca 1-2 nyanser de första dagarna.

Lash- och Browlift

ca 90 min
Både Lashlift och Browlift - i en behandling. Inklusive färg & form av bryn samt färg av fransar. Med Browlift formar man om brynets strån. Detta gör att man kan forma brynen enkelt och få alla strån att ligga som man vill. Med Lashlift permanentar de naturliga fransarna. Lashlift håller så länge själva fransen är kvar. Beroende på den egna växtcykeln håller Lashlift i ca 8-12 veckor. Återbesök görs oftast mellan 6-8 veckor för att bibehålla fint resultat. Efter behandlingen, de första 24h, behöver du tänka på att inte ha på produkter på brynen, gnugga hårt eller basta. Färgen på brynen avtar ca 1-2 nyanser de första dagarna.

Fransfärg
30 min
Vi färgar fransarna i önskad nyans. Vid önskemål görs även lättare formning av bryn.

Brynfärg
30 min
Vi färgar dina bryn efter önskemål. Lättare formning av bryn ingår vid önskemål. Färgen på brynen avtar ca 1-2 nyanser de första dagarna.

Frans- och brynfärg
40 min
Vi färgar både bryn och fransar efter önskemål. Vid önskemål ingår även lättare formning av brynen.

 • Ansiktsbehandlingar

  Ge ditt ansikte lite extra kärlek, hitta en behandling som passar dig och din hy.

  Läs mer 
 • Massage

  Ge din kropp en avslappnande och välgörande behandling, hitta vilken massage som kan göra dig gott.

  Läs mer 
 • Kroppsbehandlingar

  Välgörande kroppsbehandlingar som tar hand om hela dig. Läs mer och hitta en kroppsbehandling som din kropp kommer att uppskatta.

  Läs mer 
 • Fotvård

  Ge dina fötter den kärlek de förtjänar, läs mer om våra fotvårdsbehandlingar som ger dina fötter en fin stund.

  Läs mer 
1 av 4