Massage

Ansiktszonterapi
60 min
En mjuk massagebehandling i ansiktet med akupunkturpunkter och meridianzoner från flera världsdelar. Behandlingen ger en avslappning som går på djupet. Behandlingen kan kombineras med massage av t ex axlar och nacke.

Aromamassage
60 & 90 min
En härlig, avslappnande och lugn massage med varma väldoftande oljor som anpassas speciellt för dig. Aromamassage hjälper till att förebygga och lindra stress och spänningar i kroppen. Den längre behandlingen avslutas även med ansiktsmassage.

Bindvävsmassage
45, 60 & 90 min
Bindvävsmassage är en mycket djupgående och kraftfull behandling som frigör fascian och på så sätt främjar cirkulationen. Nervspänningen sänks och syrerikt blod hjälps på väg ut från hjärtat. En ökad blodgenomströmning upplevs ofta som en ökad värmekänsla. Efter behandlingen upplever många att de har betydligt mer plats i sin egen kropp. Det upplevs ofta som en befrielse. Tänk på att flera täta behandlingar kan krävas för ett bättre resultat. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage.

Hawaiian Lomi Lomi
90 min
Lomi Lomi är en massage där både kropp och själ får energi genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor.

Käkledsbehandling
30 & 60 min
Tecken på besvär med käkleden kan vara att du gnisslar tänder på natten, spänningshuvudvärk, har svårt att öppna munnen eller tugga på ena sidan. I en käkledsbehandling går vi igenom käkmuskelaturen, även inuti munnen kan behöva behandlas och nackmusklerna. I den längre behandlingen börjar vi med härlig rengöring av ansiktet sedan går vi igenom käkmuskelaturen. Avslutas med en skön och avslappnande massage av huvud, nacke och axlar.

Lotorpsmassage
60 min
Lotorpsmetoden kan användas t ex vid astmaliknande besvär, doftkänslighet, hosta, mm. Massage av muskler, som påverkar andningen, mätning av andningsvolym. Råd för egenträning hemma ingår i behandlingen.

Lymfdränagemassage
90 min
Lymfdränagemassage är en mycket avslappnande behandling och utförs lugnt och metodiskt. Under behandlingen stimuleras överskottsvätska och slaggprodukter och de transporteras ut genom kroppen på ett effektivt sätt. Behandlingen passar alla men speciellt för dig med svullnad, smärta, domningar, svårt att minska i vikt, upplever stress, kronisk trötthet eller utmattningssyndrom. Upplevelsen är högst individuell, vilket innebär att vi får pröva oss fram och se om detta är en behandling för just dig.

Massage
30, 45, 60 & 90 min
Beroende på tidsomfång av behandlingen kan man välja mellan nack- och ryggmassage, massage där du behöver den som mest eller helkroppsmassage som anpassas efter dina önskemål, vid önskemål ingår även ansiktskur under 90 minuters behandlingen.

Oljemassage
60 min
Avslappnande massage för hela kroppen, här ingår även händer, fötter och ansikte. Välj mellan rogivande eller uppiggande olja. En underbar behandling för dej som behöver komma ner i varv.

SABRA massage
90 min
Massage i 90 underbara minuter. Torrpeeling varvas med avstressande massage med varma välgörande oljor. Avslutas med hårbottenmassage.

Friskvårdsmassage
30, 60, 70 & 90 min
En förebyggande behandlingsform. Enklare problem med rygg, axlar, nacke och stress som uppkommit från ensidigt arbete. Ger kroppen återhämtning och avslappning. Stimulerar blodcirkulationen, verkar avslappnande, höjer koncentrationsförmågan. För dig med friskvårds bidrag. Epassi, Actiway, Söderberg & Partner

 • Ansiktsbehandlingar

  Ge ditt ansikte lite extra kärlek, hitta en behandling som passar dig och din hy.

  Läs mer 
 • Massage

  Ge din kropp en avslappnande och välgörande behandling, hitta vilken massage som kan göra dig gott.

  Läs mer 
 • Kroppsbehandlingar

  Välgörande kroppsbehandlingar som tar hand om hela dig. Läs mer och hitta en kroppsbehandling som din kropp kommer att uppskatta.

  Läs mer 
 • Fotvård

  Ge dina fötter den kärlek de förtjänar, läs mer om våra fotvårdsbehandlingar som ger dina fötter en fin stund.

  Läs mer 
1 av 4