Kroppsbehandling

Alginpackning med ansiktsbehandling
90 min
En härlig helkroppsinpackning med närande Spirulina alger som har en fuktgivande och avgiftande effekt. Efter kroppspeeling appliceras den värmande och välgörande algen. Under tiden du ligger inpackad i värmetäcke och lyssnar på musik utför vi en ansiktskur för att få liv och lyster till huden i ansiktet. Efter inpackningen blir du insmord med en passande olja. Tar du medicin för sköldkörteln behöver du avstå behandlingen.

Fasciabehandling med djupvågsvibrationer
30 & 60 min
Behandlingen hjälper till att hålla Fascian smidig och att hålla kroppen i bättre balans med ett bättre flöde. Fasciabehandlingen utförs med mjuka vibrationer som stimulerar och skakar liv i kroppen. Planera gärna in din behandling så du har cirka 24h för kroppen att återhämta sig efter behandlingen.

Din Stund
90 min
Fotbad där du under tiden får en ansiktsrengöring och mask. Fotvård och fotinpackning. Ansiktsmassage och avslutningsvis fotmassage.

Lerinpackning
90 min
En lugnande helkroppsinpackning med Vit Lera som är djuprengörande sammandragande och stärkande. Efter kroppspeelingen applicerar vi den värmande leran som tar bort orenheter och tillför mineraler och spårelement. Under tiden du ligger inpackad i värmetäcke utför vi en ansiktskur. Efter inpackningen blir du insmord med en passande olja.

Vårboozt
60 min
En välgörande kroppsskrubb som följs upp av insmorning av kroppen som förbereder en trött vinterhud för sommar och sol. En vårboozt för hela kroppen, en härlig stund - bara för dig!

 • Ansiktsbehandlingar

  Ge ditt ansikte lite extra kärlek, hitta en behandling som passar dig och din hy.

  Läs mer 
 • Massage

  Ge din kropp en avslappnande och välgörande behandling, hitta vilken massage som kan göra dig gott.

  Läs mer 
 • Kroppsbehandlingar

  Välgörande kroppsbehandlingar som tar hand om hela dig. Läs mer och hitta en kroppsbehandling som din kropp kommer att uppskatta.

  Läs mer 
 • Fotvård

  Ge dina fötter den kärlek de förtjänar, läs mer om våra fotvårdsbehandlingar som ger dina fötter en fin stund.

  Läs mer 
1 av 4