Insculpt

Insculpt Face
30 min
Insculpt Face är perfekt för dig som vill ha ett naturligt lyft, strama upp huden och reducera rynkor. Vi rekommenderar en kur om 5 behandlingar, en gång i veckan, för optimalt resultat. Efter avslutad kur kan man underhålla huden genom att göra en ny kur om fem behandlingar var sjätte månad eller genom att komma in för en behandling varje månad.

Vem ska inte göra behandlingen?
Personer med implantat av elektroniska enheter, såsom defibrillatorer, pacemakers eller metallimplantat nära behandlingsområdet.

Vad kan jag vänta mig för resultat?
Efter en serie av fem behandlingar kommer du att märka en påtaglig förbättring av muskelton och en lyftande effekt i hela ansiktet, särskilt kring ögonbryn och kinder. Rynkor kommer att minska, och du kommer att uppleva ett naturligt och fint resultat.

Vad innebär en behandling för huden?
Insculpt Face jobbar med högintensiva elektomagnetiska pulser som bygger upp muskulaturen i ditt ansikte som är ett stöd för din hud. Samtidigt ökar produktionen av kollagen och elastin i huden med hjälp av Radiofrekvens, vilket ger långsiktiga uppbyggande effekter. Detta gör Insculpt Face till en icke-invasiv metod för dem som söker ett naturlig ansiktslyft utan varken risker, lång återhämtning eller ärrbildning.

Vilken teknik används i maskinen?
Högintensiv elektromagnetisk stimulering kombineras med Radiofrekvens för att bygga upp såväl kollagen och elastin som den underliggande muskulaturen, vilket ger en helhetsförbättring av hudens spänst och ungdomliga utseende.

 • Ansiktsbehandlingar

  Ge ditt ansikte lite extra kärlek, hitta en behandling som passar dig och din hy.

  Läs mer 
 • Massage

  Ge din kropp en avslappnande och välgörande behandling, hitta vilken massage som kan göra dig gott.

  Läs mer 
 • Kroppsbehandlingar

  Välgörande kroppsbehandlingar som tar hand om hela dig. Läs mer och hitta en kroppsbehandling som din kropp kommer att uppskatta.

  Läs mer 
 • Fotvård

  Ge dina fötter den kärlek de förtjänar, läs mer om våra fotvårdsbehandlingar som ger dina fötter en fin stund.

  Läs mer 
1 av 4